Skip to main content

Beste Sous-Vide

 

 

sous vide

De beste sous vide vind je hier

Ben je op zoek naar de zachtste kookmethode die er bestaat? Je vlees en gerechten heerlijk zacht gaar tot in de kern. Met sous vide kan dat vanaf nu. Sous vide betekent letterlijk “Onder water” Het gaat als volgt: Het voedsel wordt vacuüm verpakt en gaat daarna in een waterbad of sous vide. Waarin het voedsel heel traag op een lager vuur wordt gekookt voor langere periode. Kooktijden variëren van 1 tot 48 uur. Je kan je sous-vide apparaat gewoon laten aanstaan die periode en door middel van sous-vide ballen gaat er minder vocht verloren en blijft de temperatuur ook nauwkeuriger.

Verder bestaan er buiten volledige sous-vide apparaten ook sous-vide sticks. Met een sous-vide stick kan je een grote kookpot of je eigen waterreservoir als waterbad gebruiken en de temperatuur op punt stellen met deze stick. Een sous-vide stick is net zoals een sous-vide apparaat nauwkeurig tot op 1 °C.

Voor alle informatie over Sous-Vide bezoek onze gedetailleerde sous-vide review website.

Hieronder een overzicht met de beste sous-vide apparaten van het moment.

Deze website heeft als doel een overzicht te maken met een TOP 10 voor verschillende keukenartikelen zodat onze bezoekers altijd het beste keukenmateriaal kan raadplegen. We doen ons werk om de sous-vide apparaten hierboven nauwkeurig aan te bevelen. Bespaar je het zoeken naar informatie wij hebben de research gedaan zodat jij makkelijk de beste sous vide kan kiezen in onze lijst hierboven.