Skip to main content

Beste Slowcooker

 

 

beste slowcooker

De beste slowcooker vind je hier

Je bent van plan om een stoofpot te maken maar je weet niet hoe? Vanaf nu kan je al je stoofpotjes met gemaak bereiden! Allemaal dankzij de razend populaire slowcooker. Met een slowcooker zoals de naam het zegt kan je gerechten “traag koken”. Een slowcooker kookt de gerechten op 80 – 90 °C hierop worden het voedsel op een laag vuurtje gaar gemaakt. Doordat de temperaturen lager liggen als het kookpunt wordt de duur beïnvloed zo moet je de meeste slowcooking recepten rond de 8 uur op koken.

Een slowcooker heeft 2 standen namelijk LOW & HIGH. Bij low zijn de temperaturen 10 graden lager als HIGH. Als je voor de HIGH stand gaat zijn je gerechten dubbel zo snel klaar als in stand LOW dus meestal wordt uitgegaan van 4 uur HIGH koken. Een slowcooker is eigenlijk een veilige manier om je eten te bereiden terwijl jij met andere dingen bezig bent. Dat is het idee achter een slowcooker. Je laat de slowcooker of Crock-Pot aanstaan terwijl boodschappen doet, perfect mogelijk dus.

Doordat een slowcooker het eten traag bereidt blijven de smaken veel sterker behouden, zo komen gerechten er overheerlijk en vol smaak uit. Het is echt een nieuwe manier van koken en jij mag deze kans niet missen! Hieronder een simpel TOP 10 overzicht met de beste slowcookers van het moment. Als jij meer info en uitgebreide reviews over slowcookers wilt lezen bekijk dan zeker onze nieuwe website Slowcookertest.nl hier zal je alles vinden over slowcookers waaronder vele reviews.

Modell Testergebnis
1 Moulinex Cookeo CE857800 Moulinex Cookeo CE857800

91.4%

“De eerste echte Cloud Multicooker. Selecteer de ingrediënten in je frigo en de app geeft je de beste recepten. Dit is een multicooker met een slowcooker functie, dus geen echte Crock Pot”

Prijs
2 Crock Pot CR605 Meest Populair Crock Pot CR605

96%

“Deze grote Slowcooker doet aan al zijn verwachtingen. Simpel in gebruik en populair over de hele wereld. Ideaal voor goedkoop vlees te bereiden, de resultaten zijn perfect.”

Prijs
3 Crock Pot CR026X Crock Pot CR026X

97%

“Voldoet aan de verwachtingen. Makkelijk in het gebruik en goed te reinigen. Éen van de beste slowcookers.”

Prijs
4 Crock Pot CR066 Crock Pot CR066

92.5%

“Grote Crock-Pot met een heel goede prijs / prestatie en een positieve gebruikersbeoordelingen”

Prijs
5 Crock Pot CR060 Crock Pot CR060

91%

“Uitstekende prijs / prestatie, een echte Crock Pot tegen een voordelige prijs.”

Prijs
6 Crock Pot CR030 Crock Pot CR030

94%

“Deze voordelige Crock Pot heeft heel goede resultaten en een uitstekende gebruikersbeoordeling. De binnenpan is vaatwasserbestendig en dankzij de warmhoud functie blijven je gerechten langer warm.”

Prijs
7 Crock Pot CR061 Crock Pot CR061

94.5%

“Mooie Noir Crock Pot met een klein compact design, ideaal voor 2 personen. De CR061 beschikt over een timer een een vaatwasser bestendige binnenpan.”

Prijs
8 Crock Pot Express-Pot CR051 Crock Pot Express-Pot CR051

94%

“Populaire Crock-Pot met uitstekende prestaties. Met de CR051 kan je zeker niet misslaan!”

Prijs
9 Crock Pot CR028x Crock Pot CR028

90%

“Er zijn enkele gebreken met de CR028 maar dat wil niet zeggen dat we deze zomaar uit onze lijst moeten halen! Het apparaat heeft een mooie prijs en uitstekende prestatie. Ovenbestendig en beschikt jammer genoeg niet over een timer.”

Prijs
10 Aigostar Mila 30ICN Aigostar Mila 30ICN

80%

“Geen echte slowcooker, en de timer is niet nauwkeurig. Het is een multicooker met goede resultaten en een degelijke gebruikersbeoordeing. Als je graag wilt slowcooken koop dan een echte Crock-Pot!”

Prijs

Deze website heeft als doel een overzicht te maken met een TOP 10 voor verschillende keukenartikelen zodat onze bezoekers altijd het beste keukenmateriaal kan raadplegen. We doen ons werk om de slowcookers hierboven nauwkeurig aan te bevelen. Bespaar je het zoeken naar informatie wij hebben de research gedaan zodat jij makkelijk de beste slowcooker kan kiezen in onze lijst hierboven.