Skip to main content

Beste IJsmachine

 

 

beste ijsmachine

De beste ijsmachine vind je hier

Het is die tijd van het jaar waar de warme zomer dagen zijn in aantocht. Wie geniet er niet van een ijsje op een mooie zonnige dag? Laat me je zeggen dat het vanaf mogelijk om zelf je eigen hemelse ijs te maken! Als jij op zoekt bent naar de best mogelijk ijs die er is moet je eens overwegen om zelf ijs te maken. Zelfgemaakt ambachtelijk ijs smaakt veel betere dan de commerciële ijsjes die je in supermarkten vindt. Op deze pagina vindt je de beste ijsmachines.

Met een ijsmachine kan je zelf eenvoudig je ijs maken bij je thuis. Stel je ijsmengsel samen en doe deze 30 minuten in de ijsmachine en voilà klaar om te genieten van je overheerlijk zelfgemaakt ijsje.

Er bestaan 2 verschillende soorten ijsmachines: zelfvriezende ijsmachine en ijsmachines met een loskoelement. IJsmachines met een los koelement werken als volgt: Je moet het ijsmengsel in deze losse koelemmer doen waarna je deze in de diepvries zet voor 24 uur. Als het ijsmengsel bevroren is kan je het koelelement in de ijsmachine zetten waarna je iets later zelfgemaakt ijs hebt.

Zelfvriezende ijsmachines hebben een ingebouwde compressor dus koelen net zoals een diepvries snel het ijs terplekke zonder dat je het moet “voorvriezen”. Bezoek onze website ijsmachine-test.nl voor alle vragen i.v.m. IJsmachines, ijsjes maken maar ook voor uitgebreide ijsmachine producten. Bekijk hieronder onze TOP 10 ijsmachines voor een eenvoudig overzicht met de beste ijsmachines van het moment.

Modell Testergebnis
1 Primo PR401IM Meest Populair Primo PR401IM

91%

“Goedkope zelf vriezende ijsmachine met verrassend goede resulaten! Compact en heerlijke roomijs vanaf nu. Makkelijk schoon te maken dankzij handige uitneembare kom. Beschikt jammer genoeg niet over een timer en maakt best veel lawaai.”

Prijs
2 WMF Keukenmini – IJsmachine WMF Keukenmini – IJsmachine

87%

“Zeer kleine ijsmachine met heerlijke resultaten. Jammer genoeg is de inhoud wel echt te klein. Voor één persoon perfect maar als je met meerdere woont zijn er betere opties.”

Prijs
3 Magimix Gelato Expert 11680N Magimix Gelato Expert 11680N

96%

“De beste ijsmachine in onze top 10. Overweldigend positieve gebruikerbeoordeling. Let op weegt 11 kg en ook de prijs is duur.”

Prijs
4 Domo DO9066I Domo DO9066I

95.5%

“Overheerlijk ijs is nu mogelijk met deze zelf vriezende ijsmachine. Ideaal voor aardbeienijs. Met een inhoud van 1,5 liter kunt u gemakkelijk ijs bereiden voor het hele gezin. Conclusie: “Top ijsmachine!””

Prijs
5 Cuisinart ICE40BCE Cuisinart ICE40BCE

88%

“Met deze innovatieve ijsmachine kan je 2 soorten ijs tegelijk maken! Heel goede gebruikersbeoordeling. Let er wel op de je voldoende plaats in je diepvies moet hebben om 2 koelelementen in te zetten voor het voor-vriezen.”

Prijs
6 Krups Perfect Mix 9000 Krups Perfect Mix 9000

92%

“De Krups Perfect Mix 9000 is één van de beste ijsmachine met los koelement! Let wel op neemt veel plaats in de diepvries.”

Prijs
7 Domo DO9201I Domo DO9201I

92%

“Snel en geweldige ijs kwaliteit. Echt een aanrader. De Domo DO9201I is zijn geld dubbel en dik waard.”

Prijs
8 HF180 H. Koenig - Ice Cream Maker HF180 H. Koenig – Ice Cream Maker

85%

“De prijs is eerlijk, en met de uitneembare kom kan je makkelijk alles proper maken.”

Prijs
9 Cuisinart ICE30BCE Cuisinart ICE30BCE

83%

“Maakt een beetje lawaai maar de resultaten zijn uitstekend. let er wel op dat je het koelelement 24 uur moet voorkoelen in de diepvries!”

Prijs
10 Domo DO2309I Domo DO2309I

85.5%

“Een leuk kleine ijsmachine voor je keuken maar ook een ideale cadeautip.”

Prijs

Deze website heeft als doel een overzicht te maken met een TOP 10 voor verschillende keukenartikelen zodat onze bezoekers altijd het beste keukenmateriaal kan raadplegen. We doen ons werk om de ijsmachines hierboven nauwkeurig aan te bevelen. Bespaar je het zoeken naar informatie wij hebben de research gedaan zodat jij makkelijk de beste ijsmachine kan kiezen in onze lijst hierboven.